Marinaside Crescent

Full-Service Project – Concept to Installation

Capitalizing on their beautiful views was a top priority for these clients when they approached us to redesign their high-rise home. We added a mirror wall in the dining area to expand the space and to brings the views further into the living area. Another priority was to integrate the clients’ antique dining chairs by repurposing them in a modern way. The clients have a varied art collection acquired on their many travels, and much of this was used to create a salon wall in the living. The kitchen was completely redone and a closed pantry area was opened up and incorporated into the space. Custom millwork in most of the rooms meets the specific requirements of the clients. The lift storage bed neatly organizes an extensive shoe collection.